Behandling af mennesker

 

Jeg behandler også børn, enten direkte på dem eller også via den voksne der er med dem.

 

Jeg starter altid med en samtale om problemstillingerne. Hvornår startede det? Har du oplevet noget traumatisk? Hvornår er det værst og forandringer siden sidst? Samt meget mere. Derefter lægger personen sig på briksen fuldt påklædt. Der efter laver jeg healing på chakra, for at få alt energi hjem, hvilket er meget vigtigt for den videre behandling.

 

Ingen behandlingen er ens, for den er afhængig af den person der bliver afbalanceret. Jeg spørger kroppen, via muskeltest, hvad der er behov for. Jeg tester via muskeltest, hvor der er ubalancer, hvad der er primær ubalance. Hvad der skal til for at rette op. Ubalancerne rettes op, via de behandlings metoder der testes frem med kinesiologi og som jeg har i min ”værktøjskasse”.  Det kan være Kinesiologi, Kranio-sakral-terapi, Reiki-healing, Lysarbejde, Blomstermedicin, test for kosttilskud, samt hvad intuitionen byder på.

 

En afbalancering tager 1 time til 1,5 time. For det bedste resultat, skal det påregnes 3 behandlinger inden for en 2-3 måneders periode.