DalmatimerBehandling af dyr

Kinesiologi er godkendt af Veterinær- og Fødevaredirektoratet som behandlingsform til dyr.

 

Jeg har eksamen som Dyrekinesiolog med speciale i telepati, ved en af Dyreuniversitetets stiftere Anita Bakkegård Hansen, Nyrup.

Man kan teste på enkeltdyr, på staldniveau eller på besætningsniveau. Når der arbejdes på besætningsniveau højnes energiniveauet i hele besætningen, og dyrenes immunforsvar forbedres generelt.

Mange har haft glæde af at sende en spytprøve (vatpind med spyt fra dyret, i en plasticpose) og et billede af dyret til mig, sammen med en beskrivelse af problemet og hvad dyret ellers har været udsat for. Jeg tester så på dyret via prøverne og laver healing, der er som regel også brug for noget blomstermedicin, der sendes til dyret.

En kinesiologitest og -behandling er en helt individuel behandling, retter op både fysisk, kemisk og psykisk. Med kinesiologi kombineres fodervejledning, psykisk afstresning og afbalancering af kroppens organer. Når dyret er i balance, kan det selv bekæmpe eventuelle sygdomme.

Kemisk kan der testes på mineraler, eller om det fo­der du bruger, svækker eller styrker dine dyrs energiniveau. På den psykiske side kan der arbejdes med healing, afstresning, jordstråler, rensning af energien i stalden/områder eller blomstermedicin. På den fysiske side arbejder vi f.eks. med kranio-sakral-terapi, massage på akupunkturpunkter for at genoprette energien i dyrets energibaner/meridianer.

Jeg kører gerne ud til dyrene, eller ejerne sender en spytprøve. En afbalancering tager 1 time. Det vil ofte være godt at følge op med en genbehandling efter 4 til  8 uger, afhængig af ubalancerne.