Udpluk fra medieomtale

 

Jeg havde den glæde at få til opgave, at skabe ro og arbejdsglæde på Odder Kommunes plejecenter, Stenslundcentret, i efteråret 2004.

 

Herunder bringes udpluk fra den store presseomtale dette besøg skabte i december 2005, da det kom kommunens budgetlæggere for øre.

 

Jeg er glad for den megen omtale, det har sat gang i snakken i de små hjem!

 

Du kan også læse artikler fra "Ude og hjemme", Ugebladet "SØNDAG" og "Hjemmet" herunder.

 

 

 

Horsens folkeblad fredag d. 3. december 2005

Alternativ behandler har skabt ro på plejecenter

Ældreplejen i Odder Kommune har brugt ca. 3000 kr. på at få fjernet ånder fra et plejecenter.

Download printvenlig PDF-fil af nedenstående artikel ved at klikke her

 

 

 

 

Jyllands-Posten søndag d. 4. december 2005

Kommunal åndemaner skaffede ro

Åndemaneren kurerer hunde og mennesker.

Der er ikke knyttet sensationer til mit arbejde, siger Elisabeth Sieg, der har skabt opsigt som åndemaner.

 

 

 

 

Horsens Folkeblad mandag den 5. december 2005

For kommunaldirektøren er det vigtigste, at de ansatte igen er trygge, ved at gå på aften- og natarbejde på Stenslundcentret. ”Jeg kan forstå, at vi har fået løst et problem på en billig og tilsyneladende enkel måde. Vore ledere har stor metodefrihed, og dette har så været en måde at gøre tingene på” siger kommunaldirektøren.

 

 

 

 

Horsens Folkeblad tirsdag den 6. december 2005

Normalt vil en kommunaldirektør gnide sig i hænderne, når der findes en enkel og billig løsning på et problem.

 

 

 

 

Kristelig Dagblad tirsdag den 6. december 2005

Sognepræsterne i Odder blev ikke inddraget, da ansatte på Stenslundcentret følte sig hjemsøgt af ånder og tilkaldte en åndemaner. Lokal præst siger” Jeg undrer mig over, at man i offentligt regi tager sådanne metoder i brug, men jeg er klar over, at mange i vore dage har den virkelighedsopfattelse.”

 

 

 

 

Odder Avis onsdag den 7. december 2005 – forsiden:

Odder kommune brugte åndemaner.

Alternativ behandler genskabte roen på Stenslundcentret.

”Og det virkede”, fortæller Inger Marie Eriksen, der kan berette om tilbagevendt ro og arbejdsglæde efter en periode med angst. ”Flere medarbejdere måtte sygemelde sig på grund af angst for at skulle arbejde i aftentimerne. Kort sagt var det psykiske arbejdsmiljø meget truet, situationen er nu afløst af ro og arbejdsglæde”, konstaterer hun.

 

 

Odder Avis onsdag den 7. december 2005- inde i bladet

Heste blev atter rolige. Åndemaner rensede stald. Stenslundcentrets åndemaner, Elisabeth Sieg, er kendt for at rense både bygninger og stalde for noget, ”vi andre ikke ser”. Så sent som i sidste uge var hun på besøg i en stald på Odderegnen.

Besøget fandt sted hos Marianne Kastrup, produktionsleder på denne avis. Hun har gjort brug af Elisabeth Sieg flere gange. Da mine heste her i efteråret kom i stald efter at have været ude hele sommeren, blev de underligt urolige. De virkede rædselsslagne for noget som jeg ikke så. Derfor kontaktede jeg Elisabeth Sieg, fortæller Marianne Kastrup, der overværede Elisabeth Sieg lægge hånd på hestenes nakke og pande. Det bevirkede, at hestene slog voldsomt med hovedet. Kort efter blev de helt rolige – og det har de været siden, siger hun.

 

 

 

 

Politiken lørdag den 10. december 2005

Kan alt dette bare handle om, at medarbejderne og beboere på plejecentret har hørt nogle lyde og har pisket en stemning op, og så beroliger det dem, at du nu skulle have gjort noget ved det?  ”Nej, det kan det ikke – der var så mange uafhængigt af hinanden, der sagde, at de havde hørt lyde. Men der er da folk, der gerne vil tro det, som du siger, fordi det er nemmere at forholde sig til.” 

 

 

 

 

Ugebladet Ude og Hjemme -  Nr. 50 -  14. december 2005

Spøgeriet i Odder fandt sted i fjord, og alt tyder på, at Elisabeth Sieg kan sit kram. Det spøger i hvert fald ikke længere på plejecentret. De mystiske fodtrin, bankelyde og kølige vinde er forsvundet. Nu tør medarbejdere igen arbejde om natten. Spøgelset er forduftet.

Download printvenlig PDF-fil ved at klikke her

 

 

 

 

 

 

Århus Stiftstidende fredag den 16. december 2005

Elisabeth Sieg fandt efterhånden du af, at hun kunne gøre dyr og mennesker raske i kraft af ”energiarbejde”. Mange mangler den indre ro, for har de den, så kan de i vidt omfang helbrede sig selv. Det overordnede mål med mit virke er at fjerne angst, og det lykkedes jo også i Odder.

 

Download printvenlig PDF-fil af nedenstående ved at klikke her

 

 

 

Og inde i avisen kunne samme dag læses følgende artikel:

Download printvenlig PDF-fil af nedenstående artikel ved at klikke her

 

 

 

 

 

 

 

Horsens Folkeblad onsdag den 28. december 2005

Elisabeth Sieg er godt klar over, at nogen synes, at det, hun beskæftiger sig med, er ren hokuspokus, men det tager hun med knusende ro. Jeg bruger ikke ret meget energi på de mennesker, der ikke er åbne over for alternativ behandling. Det er deres egen beslutning. Til gengæld har jeg stor sympati for, at man ikke forstår, hvordan alternativ behandling virker – jeg forstår heller ikke, hvordan en mobiltelefon fungerer, men må nøjes med at konstatere, at det gør den.

 

 

 

 

 

Ugebladet SØNDAG – Nr. 13 - d. 27. marts 2006

Download printvenlig PDF-fil af nedenstående artikel ved at klikke her

 

 

 

Ugebladet Hjemmet   - Nr. 16 – d. 15.april 2006

Download printvenlig PDF-fil af nedenstående artikel ved at klikke her