Baggrunden for at arbejde med mennesker og dyr

 

ibalanze´s stifter Elisabeth Sieg er vokset op på en planteskole. Hun har landmandsuddannelsens grønne bevis, er uddannet husdyrbrugstekniker og har 10 års rådgivningserfaring i landboforeninger, med svineproduktion og hestehold. Har sammen med sin mand drevet landbrug med 30 malkekøer og 180 SPF søer og 42 hektar. Hun har, gennem 4 års ansættelse i plantedirektoratet, haft tilsynet med økologi og miljøvenlige jordbrugsforanstaltninger (MVJ). Derudover er der kendskab til får og geder, samt frilandsgartneri.

 

Et liv omgivet af hunde, heste og katte, har givet indsigt i træning af heste og hunde, dressur ridning samt kåring og udstillinger. Livet med dyrene har givet mig indgangsvinklen til den alternative verden, dyr er lige til, de har ingen forbehold.

 

Kinesiolog

Jeg er uddannet kinesiolog i Danske kinesiologer fra 1994 til 1998, hvor jeg har modtaget over 300 timers kinesiologi undervisning godkendt af Danske kinesiologer.

 

Dyrekinesiolog

Fra 1994 til 2001 har jeg uddannet mig til dyrekinesiolog. År 2001 blev jeg eksamineret Dyrekinesiolog, ved stifteren af dyreuniversitetet Anitta Bakkegård Hansen, Nyrup.

 

Kranio-sakral-terapi

Fra 1998 til 2003 har jeg uddannet mig i kranio-sakral-terapi, og blev i år 2003 eksamineret i Kranio-sakral-terapi, ved Kiwi-metoden, af Wilhelm Nussbaumer.

 

Reiki healing

I 1997 blev jeg undervist og indviet i Reiki 1. og 2. grad.

 

Lysarbejde

Derudover har jeg et medfødt talent for at rydde op i energisystemerne i mennesker, dyr og huse, ved hjælp af universets healende lys. Det handler om at få alt energi healet hjem til det pågældende dyr eller menneske, og healet alt væk som ikke er deres. Det kan f.eks. være en traumatisk oplevelse, der gør at energien bliver hængende i situationen, der kan være mange år gamle.

 

Jeg kombinerer den land­brugs­faglige viden med alternative behandlingsformer, hvilket giver mulighed for at arbejde både dybt og bredt på dyr og mennesker.

 

Hvordan arbejder jeg?

Der er aldrig kun en side af et sygdomsforløb, jeg ser på helheden, hvad har der været af stressende oplevelser, dvs. der findes årsager, det afstresses, der ryddes op i energierne og der bygges op igen.

 

Med andre ord, jeg finder kroppens ubalancer og retter dem op via, afstresning af krop og sind, omprogrammering, m.m.

Der skal bygges op igen og det kan være kosttilskud, omlægning af kostvaner, motion, omprogrammerende positive sætninger til hjemmearbejde.