Lysarbejde:

 

Lysarbejde er åndelig rensning. Jeg arbejder meget med at rydde op i energierne, det vi ikke kan se, som har så stor indflydelse på vores tilværelse.

 

Personer kan få healet alt energi hjem, som hænger fast i gamle mønster og traumatiske ting.

Energier kan være ånder/jordbundne sjæle, som skal hjælpes videre på deres rejse. Huse og stalde kan renses for energirester fra tidligere beboeres tankemønstre eller rester fra selvmord eller evige skænderier. Redskaberne er healing samt krystaller og sten.

 

Vi går ind i en ny tid, hvor vi kommer til at være mere åbne over for energier, vi vil lære at fornemme og føle energierne i vores omgivelser. Der er rigtig mange, der allerede gør det. Vi skal f.eks. lære at føle om det vi gør, er rigtig, giver det os glæde i livet?

 

Ånder har i mange år skabt angst, nok fordi det er mystisk. Jeg foretrækker at kalde ånder for energirester. Min mission er at afdramatisere og dermed fjerne angst, for angst styrer folk væk fra deres mål. Tryghed, tillid og balance skaber harmoni og kærlighed, og det kan vi ikke få nok af her i livet.

 

Vi skal bruge energien positivt, vi kan forme energierne, vi skaber energier eller tiltrække energier, ved positiv visualisering og tankens kraft. Også forretningsfolk, kan se fordelen af at have styr på energien. Gamle tankemønstre skal måske ændres, før forretningen kan arbejde med en positiv energi. Er der hele tiden ”modstand” på forretningens mål?

 

 

Cases:

Klik på knappen ”Sagt og skrevet” i menuen til venstre.